25.1.2011

On tässä ollut vähän kaikenlaista hässäkkähommaa joten tuo bloginpäivittäminen on jäänyt aika vähälle, ja sitten tietysti suomen talvi.Itseäni ei ainakaan innosta lähteä kuvaamaan tuolle pakkaseen, joten kuvaan sisällä lämpimässä.

1/60s. f/16 ISO:320
Y.rak salama 1/25 ja SB-700: 1/25 näköjään.
Tuossapa on sitten tämänpäiväinen tulos. Vähän jäi heikoksi lopputulos, oli suuret suunnitelmat mutta niiden toteuttaminen olisi melkeimpävaatinut muutaman lisäsalaman lisää. Elikkä siis tuossa on käytetty D90 omaa salamaa, tehoilla X ja sitten irti kamerasta orjasalamana SB-700 sitäkin manuaalisäädöillä. Jotenkin tykkään käyttää ulkoistasalamaa irtikamerasta koska silloin sitä on helppo siirrellä. Ja käytän molempia salamoita käsisäädöllä, usein kyllä on tuo kameran oma salama  vain antamassa herätteen isommalle salamalle, mutta tässäkuvassa oli valaisukäytössä.
Kuvaa on muokattu aika suuresti Gimp 2, mutta sekään ei auttanut saamaan kuvaa halutuksi. Enkä oikein jaksa sen kanssa alkaa tappelemaan.
Jostain lomareissulta on tainnut tuo naamio on talonseinälle tullut kaapattua, ehkäpä Venetsiasta. Ei voi enään muistaa kun niin paljon kaikkialla käynyt.

Ei kommentteja: