22.1.2011

Niinkun edellisestä bloggauksesta voi lukea niin D90 lähti aamulla omille teilleen. No puoliltapäivin sain soiton että kamera meni jumiin, päällinäytössä vilkkuu CHA. Ei muutakun äkkiä ohjekirja käteen ja lukemaan vianmääritysosiota missä vika, muistikorttivirhe oli oppaan vastaus kyseiseen ongelmaan kun lukitus ei kuulemma ollut päällä. No kuulosti puhelimen toisessa päässä siltä että tällepäivälle kuvat on sitten otettu. Eikä toista soittoa ole tullu, nyt jännitetään että onko muistikortti mennyt rikki. Niin kalliita nuo 16gt muistikortit ovat etten kyllä toista viitsisi ostaa.
Aina ennen on kameralaukussa ollut varalle toinen pienempi kortti mutta tälläkertaa se oli jäänyt näppiksenpäälle, ja murphyn lain mukaan se virhe/ongelma tulee juurisilloin kun sitä toista korttia ei ole mukana. Tästälähtien se kulkee mukana vielä tiiviimmin. Vai oliskohan vika ollut käyttäjässä? kun en sitä itse käyttänyt.
Täytyi vielä laittaa kuva muistikorteista joidenka pitäisi olla siellä laukussa mutta ovatkin siistissä rivissä näppiksenpäällä. Ei näin...

Ei kommentteja: