23.12.2011

Hyvää joulua!

Tänään tuli kirje Ruotsista, oli niin iso ettei edes omaan laatikkoon mahtunut joten täytyi hakea ihan postista asti. Mutta koska tässä en postin toimintaa kritisoi niin keskityn siihen pakettiin, elikkö sieltä tuli hiirimatto tunturikuvalla (oma) ja muki kahdella omavalintaisella kuvalla (eläinkuvia) ja teksteillä.

Firman nettisivujen arvoin mukaan saisin paketin 23.12 ja niin sainkin; eli siitä pisteet kyseiselle toimittajalle.
Mutta sitten itse tuotteisiin; Hiirimatto oli odottamani, joskin se oli ns. kangas matto eikä muovipäättysteinen hiirimatto jonka odotin saavani, mutta kuitenkin matossa oli tilaamani kuva ja uskon että saaja(t) ovat siitä hyvinkin iloissaan.
Muki; okei, oletin että kuvat olisivat olleet suuremmat, mutta ehkä arvoin koon väärin tai jotain. Mutta veli ottaa mukin varmaan vastaan, ja jos ei tykkää niin laittaa kaapin perälle ja jos tykkää niin se pääsee käyttöön.

Vaikka kaikenkaikkiaan kyseinen firma hoiti kaiken niin silti tilaan ensikerralla eräältä toiselta.
Miksi?
1. Koska muokkaustoiminnot olivat heikot.
2. Verkkosivuilla ei kerrottu toimituksesta juuri mitään.

Taas toisaalta minulla on 5€ alennus käyttämättä joten ehkä saatan tilata toimittajalta jotain mutta lähes varmasti sen on jotain muuta kuin kuvamuki. Siitä jäi jostain syystä huono maku, vaikka todenäköisesti sain mitä, tilasin en vain osannut arvioida kokoa oikein.


Hyvää joulua kaikille lukijoille!!!

BTW: joulun välipäivinä lupaan laittaa kuvaakin, kamera on alakerrassa odotamassa ja uskon että mua ei ainakaan aattona päästetä enään hallille joten silloin kamera pääsee käyttöön.

1 kommentti:

kuvamuki kirjoitti...

Mistä tilasit mukin? Mulla on haussa muki omalla kuvalla ja koitan kartoittaa niiden laatua ym. Olitko tyytyväinen mukiisi?