18.6.2011

Isäntä talossa/Salaman käyttöharjoitus

Muutama sattuma to-la väliseltä työurakalta, tosiaan olin töissä mailla taas vaihteeksi ja siellä sai sekä puut että heinä kyytiä. Heinää kaadoin tienvarresta vanhalla kunnon niittokoneella, oli siinä Massey-Fergusonilla hieno ajella kun aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja tämä meidän vanha 35 on siis hytitön.
No klapit sai sitten kyytiä toisella hydraulihalkojalla joka oli kiinni astetta tai varmaan aika montaakin astetta isommassa traktorissa.

Kuormainkärrylläkin tuli ajettua yksi puu ahtaasta paikasta, mutta paluumatkalla aloin ihmetellä kun kourasta valui nestettä, se kirosanojen liuta tuli kun tajusin että hydrauliikka vuotaa. Ei huvittaisi laittaa letkuja uusiksi kun joka ikinen letku täytyy teettää liikkeessä eikä voi tostanoin vain itse tehdä.

No nyt olen jo kotona, ja Tohtori-Laine ja muutama muu heppu tulee kohta ja sitten on taas ilo ylimmillään, sauna, makkara ja kalja; ehkäpä joku leffa jos jaksetaan.

 Ai niin ja venekkin tuli torstai iltana laskettua, ja sinnä vietiin tai siis MINÄ vein verkot eilen, ja kala"miehet" tuli ne sitten tänään nostamaan tai siis toinen tuli nostamaan kanssani, toinen perkasi.


Jos joku harva ihmettelee että niin harvoin kirjoitan niin syynä on että ei ole mitään kirjoitettavaa, ehdotuksia saa laittaa!

Nyt menen leikkaamaan vielä hetkeksi nurmikkoa hieman pienemmällä koneella.

Ei kommentteja: