8.6.2011

Ipad 2

Porukat tuossa hankki Applen Ipad 2 ja olen sitä sitten käyttänyt ja yrittänyt opettaa niille. Työmatkalta saivat halvemmalla joka on siis syy hankintaan.
Itse pidän ipadin keveydestä ja helppokäyttöisyydestä. Ei ole laite niinkun Trimblen CU-näppis Accesilla jonka valikoita saa selata ikuisesti ennenkuin löytää haluamansa.
Tänään sitten saatiin Saunalahden 3G -mobiililaajakaistakin vihdoin toimimaan, yli viikko siinäkin vierähti.

Mahtava laite, täytyisi vain löytää latausadapteri suomen rasioihin, ja olisi kiva löytää mahdollisuus ladata GPX-tiedostoja Garminin GPS paikantimeen vaikka Ipadissa omakin piiri on.

Nettiä on kyllä ilo ipadilla selata koska on niin helppo liikkua, kahdella sormella pystyy liikkumaan, siirtymään, zoomaamaan ja monia muita asioita.
Akun kestokin on suht hyvä, pitkä mökkiviikonloppukin meni hyvin kun käytti langatonta verkkoyhteyttä jonka antoi Nokia E75 ja Joikuspot. Kännykän akkua latailin joka yö kun ipadin akku kesti koko reissun.





Jos nyt miten muuten menee, niin helvetinmoinen kiire jatkuvasti. Huomenna alkaa lpkn kesäleiri ja lerirakennelmaa olen tehnyt 12, 10, ja 6 tunnin päiviä on tullut tehtyä.

Ei kommentteja: