27.4.2011

Pitkästä aikaa / pääsiäinen

Taas pitkästä aikaa tännekkin kuvia, eipä niitä kameraankaan ole juuri tullut, ei vain ole kerennyt kuvata. Kokoajan johonkin kiire vaikka mitään ei silti tule tehdyksi.
Mutta yksi kuva mönkijällä ajosta, oli pakko otattaa kuva kun oli niin komea mutakko tilan perällä. En itse ole kuvannut kyseistä kuvaa, johtuen että jouduin kuskin osaan.
Iltahämärässä peuroja pellolla, normaalisti niitä on paljonkin tällähetkellä se lukema on toistakymmentä, mutta kuvanotto hetkellä ei ollutkuin ihan 5-6 pellolla. Oma kuva
Opetin serkulle traktorin tukkikuormaimen käyttöä ikää on vasta alakoulunverran joten oli kokoajan oltava varuillaan että koska tekee hutiliikkeen, muuten olisi saattanut olla joko kärry kumossa tai traktorinkopista kuormain sisällä. Ei oma kuva, johtuen kuvattavana olemisesta
Yöllä "pienessä" hutikassa otettiin muutamia tähtikuvia, yllättäen kameran kaukolaukasimesta oli patteri loppu joten pisin valotusaika minkä bulbilla jaksoimme painaa oli 3m tämän kuvan taitaa olla juurikin tuo 3 minuuttia. Jalustalta kuvattu, tähdet liikkuivat siinä muutamassa minuutissa aika matkan niinkuin kuvasta näkee. Ei oma kuva, vaan toimin ajanlaskiana / teknisenä tukena.

Tämmösseita kuvia pääsiäiseltä, jokapäivä tein lähes 8h töitä joten kuvaamiseen ei aika riittänyt...

Ei kommentteja: